Hírek

Leendő 5. osztályok osztályfőnökeinek bemutatkozása

Sándor Gábor vagyok, 2008 óta tanítok a Faddi Gárdonyi Géza Általános Iskolában. Az a megtiszteltetés ért, hogy a 2021/2022-es tanévtől az 5. b osztály osztályfőnöke lehetek. Nem lesz teljesen ismeretlen az osztály, hiszen az angolosokat, már az idei tanévtől kezdve tanítom, ez idő alatt lehetőségünk volt már megismerkedni egymással. A feladat adott lesz, hiszen ezt a hátrányt a németesekkel szemben jövőre mindenképpen le kell dolgozni. Ehhez remélhetőleg a járványügyi helyzet változása is hozzájárul és iskolán kívüli szabadidős programokon keresztül is lehetőségünk lesz egymáshoz közelebb kerülni.

Főiskolai diplomámat 2005-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karán, majd 2019-ben elvégeztem az egyetemi kiegészítő képzést is a budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen. Nyelvtanárként természetesen nagyon fontosnak tartom, hogy legalább egy idegen nyelvet magabiztosan elsajátítsunk, hiszen ez a mai világban az informatikai ismeretek mellett elengedhetetlen. Remélem, hogy ezen az úton megfelelő támogatást tudok nyújtani és elősegíthetem a tanulókat céljaik elérésében.

Fontosnak tartom, hogy az alsó és felső tagozat közötti váltás okozta akadályokat sikerrel vegyék, ahol is az önállóságuk, felelősségtudatok kialakítása és támogatása alapvető feladatom. Célom, hogy minél előbb sikerüljön egy vidám, ám fegyelmezett osztályközösséget kialakítani. Felsős kollégáimmal törekedni fogunk egy nyugodt, támogató légkör kialakítására és fenntartására annak érdekében, hogy a felső tagozaton ránk váró kihívásoknak a lehető legsikeresebben tudjunk megfelelni. Ehhez azonban a szülők támogató segítsége is elengedhetetlen.

 


 

  Vida Andreának hívnak. 1972. december 22-én születtem Szekszárdon. Születésem óta Faddon élek. Itt jártam általános iskolába.

A gimnáziumot Bonyhádon végeztem.

Tanítói diplomát szereztem a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskolán 1995-ben. Még ebben az évben elkezdtem dolgozni itt, a faddi iskola gyógypedagógiai osztályaiban.

Néhány év alatt nagyon a szívemhez nőtt a tanítás gyógypedagógiai ága, ezért 2002-ben felvételiztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karára. Itt szereztem diplomát gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanárként 2004-ben.

Már gyermekként az volt a vágyam, hogy tanár legyek. Az immár 25 éves tanári pályafutásom alatt csak jobban hozzám nőtt ez a hivatás, töretlen lelkesedéssel állok a tanévek elé.

Eredményesnek mondható a munkám a nehezen kezelhető, tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel.

Szívesen és aktívan tevékenykedem az iskola , és az iskolai rendezvények dekorálásában.

Egy lányom van, aki szintén ennek az iskolának tanulója első osztályos kora óta. Nagyon szeret ide járni.

 


Emlékfa ültetés 

Hagyomány iskolánkban, hogy a búcsúzó nyolcadik osztályok közösen emlékfát ültetnek az iskola udvarában. Idén a 8.a és b osztályok egy-egy hárssal bővítették a fák sorát, melyek a polgármester úr jóvoltából kerültek hozzánk.

 

Solymár Imre Városi Könyvtár Levelezős verseny eredményhirdetése Bonyhád 2021. június 9.

Kalandok Tappanccsal!

 Budai Emília 2.a 3. helyezés

 Szücs Anett 2.a 3. helyezés

 Orsós Izabella 2.a 3. helyezés

 Horváth Barna 2.b 1. helyezés

 Sáfrány Maja 2.b 3. helyezés

 Kiss Emma 2.b 2. helyezés

Baros Dániel 2.b 3. helyezés

   

Számolda

 Vincze Délia 3.b 3. helyezés

 Molnár Dzsenifer 3.b 3. helyezés

 Bognár Nóra 3.b 3. helyezés

 Mesebeli hétpróba

 Kirtyán Zita 3.b 1. helyezés

 Nagy Bernadett 3.b 2. helyezés

 Molnár Dzsenifer 3.b 3. helyezés

 Zsolnai Vanda 3.b 4. helyezés

 Nyelvész

 Keserü Balázs 3.a 2. helyezés

Farkas Balázs 3.a 3. helyezés

 Németh Zsófia  3.a 4. helyezés

    

Észforgató

 Geösel Liliána 4.b 5. helyezés

 Mácsik Miron Attila 4.b 6. helyezés

 Papp Júlia 4.b 2. helyezés

 Dömény Kata Sára 4.b 4. helyezés

ÁLLÁSHiRDETÉS:

 

 

Intézkedési terv:

Faddi Gárdonyi Géza Általános Iskola INTÉZKEDÉSI TERV.pdf

Tanév rendje.pdf

A teljes rendelet


 

Gyermekvédő hívószám

gyermekvedo-hivoszam.pdf

bővebben >

Lapok: 1